”INTERFOOD 60” d.o.o. je kompanija, osnovana u Čačku, Srbija u 1989. Poslovanje kompanije se sastoji od kupovine, prerade, pakovanja, skladištenja, i izvoza šumskih pečuraka svih vrsta, šumskog i kultivisanog voća kao sušenog ili zamrznutog.

Počeli smo da pišemo našu istoriju kao mali pogon za preradu pečuraka. Tokom godina kako je kompanija rasla, proširili smo poslovanje na zamrznuto i sušeno voće. Sa sedištem u Čačku, kompanija ima poslovne jedinice u celoj zemlji. Kompanija ima čvrste kooperativne odnose sa fimama iz Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine i Ruske Federacije. Danas zapošljavamo 65 radnika. Proces proizvodnje je u skladu sa sledećim standardima: ISO 9001: 2008 i HACCP,  pod kojima kompanija posluje od 2003 god. U 2014 god. implementirali smo pravila organske proizvodnje. Naš program organskih proizvoda uključuje sokove, sušeno i zamrznuto voće, sušene i zamrznute pečurke i voćne namaze.

Naša misija je da se nastavimo sa isporukom najkvalitetnijih proizvoda za naše kupce širom sveta. Ponosimo se izvrsnim kvalitetom naših proizvoda što ima za rezultat zadovoljstvo naših kupaca. Kompanija je među najvećim izvoznicima poljoprivrednih proizvoda u Srbiji.

SERTIFIKATI